Robert Karlsson - ny Operativ chef på Züblin Scandinavia

Från vänster Anna Lagergren, Christoph Haidenthaller och Robert Karlsson. Bildrättigheter: Züblin Scandinavia AB

Robert Karlsson blir ny Operativ chef på Züblin Scandinavia AB från och med den 1 september 2024. Det svenska företaget är verksamt inom infrastruktur och djupgrundläggning.

Robert Karlsson kommer att ingå i ledningsgruppen tillsammans med Christoph Haidenthaller, VD, och Anna Lagergren, Kommersiell chef. Karlsson är utbildad högskoleingenjör med specialisering inom byggteknik och design. Han har över 12 års erfarenhet inom branschen och har arbetat i flera olika roller och har stor erfarenhet av komplexa infraprojekt. Sedan 2019 har han haft titeln Arbetschef.

”Robert har ett högt förtroende inom organisationen och har med sitt moderna och inkluderande ledarskap framgångsrikt drivit mycket utmanande projekt i hamn. Anna och jag ser fram emot att leda utvecklingen av företaget vidare tillsammans med Robert” säger Christoph Haidenthaller, VD Züblin Scandinavia AB.

”Züblin Scandinavia AB har under de senaste åren genomfört flera framgångsrika förändringar av verksamheten. Den nya strategin att genomföra små och medelstora projekt med hög grad av komplexitet har varit framgångsrik,"säger Jörg Löffler, Styrelseordförande Züblin Scandinavia AB.

"Vi vill också tacka Gustav Oscarsson för hans insatser under åren som Operativ chef och önska honom lycka till med sina nya utmaningar utanför koncernen” säger Jörg Löffler.