Elmia får besök av Villa och Trädgårdsmässan – Premiär i Februari 2025

Villa och Trädgårdsmässan gör premiär på Elmia i Jönköping Foto: Elmia AB

En mässa för hem och trädgård kommer att hållas i Jönköping nästa år. Sedan 1996 har Villa och Trädgårdsmässan varit mycket populär i Malmö och andra städer. Den 21–23 februari 2025 har mässan sin debut på Elmia, där du som är intresserad av hem och trädgård kan få råd om renovering, nybyggnation och plantering, eller bara utforska utbudet.

Arrangören Numera Mässor ser detta som ett strategiskt steg att ta mässan till Elmia i Jönköping:

- Vi ser stor potential i Jönköpingsregionen. Elmia och Jönköping valdes som nästa plats eftersom vi vet att det finns ett stort intresse för hem och trädgård här. Det är också positivt med det strategiska läget och de goda kommunikationsmöjligheterna, säger Viktor Ottosson, General Manager för Numera Mässor.

b
Villa och Trädgårdsmässan gör premiär på Elmia i Jönköping. Foto: Elmia AB

På mässan kan du förvänta dig att träffa utställare som presenterar de senaste produkterna och tjänsterna för hem och trädgård, inklusive fönster, nyckelfärdiga hus, pooler, solceller, växter, fröer, lökar och inredning. Det kommer också att hållas inspirerande föreläsningar med framstående branschprofiler.

- Vi ser fram emot att samarbeta med en kunnig extern arrangör för att erbjuda en mässa med fokus på ”Villa & Trädgård” till invånarna i Jönköpingsregionen. Februari känns som en perfekt tid att få inspiration till nya projekt och investeringar för framtiden, både stora och små, säger Anna-Karin Zinnerfors, affärsområdeschef för mässor och event på Elmia.

En känd trädgårdsprofil, Karl Fredrik från Eklaholm i Skåne, kommer att finnas på plats med egen monter och hålla föredrag. Med sin personliga charm kommer han att dela med sig av konkreta tips och idéer för att förnya både hem och trädgård.

- Vi ser fram emot att starta våren 2025 på Elmia med ett brett utbud av utställare och ett intressant seminarieprogram, säger Viktor Ottosson, General Manager.