Ljungs Bygg säkrar långsiktigt ramavtal med Bollnäs Bostäder

Foto: Johannes Guldbrand

Ljungs Bygg har säkrat ett nytt långsiktigt ramavtal med Bollnäs Bostäder, vilket sträcker sig över flera år och omfattar badrumsrenoveringar samt åtgärdande av försäkringsskador. Bollnäs Bostäder, som äger cirka 4000 bostäder i kommunen, genomförde upphandlingen innan sommarsemestern och avtalet, som sträcker sig upp till fyra år, trädde i kraft den 1 september.

Enligt Robert Ljung, VD för Ljungs Bygg, vann de avtalet genom ett traditionellt anbudsförfarande där de konkurrerade med både pris och kvalitet. Arbetsgruppen i projektet består av en projektledare och mellan två och fyra hantverkare beroende på arbetsbelastningen, och företaget behöver inte involvera underentreprenörer då alla nödvändiga resurser finns internt.

För Ljungs Bygg innebär detta partnerskap med Bollnäs Bostäder en ökad trygghet och stabilitet de kommande åren. De har redan liknande ramavtal med Bollnäs kommun och Region Gävleborg. Den befintliga relationen med Bollnäs Bostäder skapar långsiktig förtroendefull samarbetsgrund och ger företaget möjlighet att arbeta kontinuerligt framåt.

Ljungs Bygg är väl förberedda på de höga miljökrav som följer med ett större ramavtal och ser hållbarhet som en självklarhet. Företaget har integrerat rutiner för att möta specifika krav och strävar ständigt efter förbättring. Enligt Robert Ljung är detta något de har erfarenhet av genom att ha arbetat med stora kunder under en längre tid.