Structor Vibrations & Omgivningskontroll välkomnar Magnus Sunnervik som ny expert

Elias Sharro och Magnus Sunnervik Pressbild: Structor

Magnus Sunnervik går med i Structor Vibrations & Omgivningskontroll och kommer att stärka företagets expertis inom omgivningspåverkan. Han ansluter från KMP Konsult och har tidigare varit verksam på Bergsäker.

Med över 25 års erfarenhet inom omgivningspåverkan har Magnus omfattande kunskaper i vibrations- och skadeutredningar samt riskanalyser för markvibrationer. Han har haft en nyckelroll i stora infrastruktur- och byggprojekt och har hanterat flera omfattande ramavtal.

Magnus Sunnervik kommenterar: "Jag är verkligen glad över att bli en del av det professionella och vänliga teamet på Structor. Jag ser fram emot att delta i intressanta och samhällsviktiga projekt och bidra till företagets utveckling."

Elias Sharro, vd för Structor Vibrations & Omgivningskontroll, tillägger: "Vi är glada att välkomna Magnus till vårt team. Hans kompetens kommer att vara en stor tillgång både för oss och våra kunder. Eftersom efterfrågan på våra tjänster ökar ser vi fram emot att välkomna fler kunder och medarbetare som vill växa tillsammans med oss."