Ny logistikknutpunkt i Mölndal - K-Byggs strategiska utvidgning

K-Bygg i Hisings Backa Foto: Kesko Svergie

Kesko Sverige har nu avslöjat att de kommer att etablera ett nytt logistikcenter i Mölndal under varumärket K-Bygg. Denna satsning syftar till att förbättra leveranskapaciteten och effektiviteten för byggföretagen i Göteborgsregionen. Med det nya centret kommer K-Bygg att kunna leverera större volymer snabbare och mer hållbart, vilket också minskar transportvägar och förbättrar miljöeffektiviteten.

Som en del av denna förändring kommer K-Rauta-varuhuset i Mölndal att stängas den 20 december, vilket frigör det optimala läget för det nya logistikcentret. Under tiden kommer kunderna att kunna fortsätta handla via K-Byggs anläggning i Högsbo, som också kommer att uppgraderas för att förbättra hämtanläggningen.

Endre Espeseth, VD för Kesko Sverige, betonar att detta är en investering i framtiden och att det nya logistikcentret kommer att stärka K-Byggs roll som en pålitlig partner för byggproffs i regionen. K-Bygg kommer också att utöka sitt sortiment för att bättre möta de professionella kundernas behov.