Beijer Byggmaterial och Villaägarnas Riksförbund säljer Brabyggare

foto bra byggare

BraByggare får nya ägare

 

 

Beijer Byggmaterial och Villaägarnas Riksförbund har under augusti sålt den digitala förmedlingstjänsten BraByggare Sverige AB till Hemfixarna Nordic AB.

Beijer Byggmaterial är marknadsledande inom försäljning och distribution av produkter och tjänster inom byggmaterialhandeln. Eftersom förmedlingstjänsten BraByggare ligger relativt långt ifrån kärnverksamheten beslutade man sig för att sälja bolaget till en part som kan lägga mer fokus på utveckling och tillväxt.

- Vi tror på de digitala tjänster som BraByggare och Hemfixarna erbjuder. Vi är övertygade om att Hemfixarna är en bra ägare till BraByggare. De kommer att ha ett stort utbyte av varandras styrkor, funktionalitet och erbjudande och på så sätt skapa ökat värde för kunder inom byggbranschen, säger Sebastian Stime, Chief Strategy & Transformation Officer på Beijer Byggmaterial.

Beijers kunder kommer fortsatt att få tillgång till jobb via BraByggare.

Om BraByggare

BraByggare Sverige AB lanserade 2006 en digital förmedlingstjänst med hantverkare inom renovering, bygg, el och vvs. Genom plattformen får privatpersoner och företag möjlighet att enkelt hitta och jämföra professionella utförare och har sedan starten förmedlat nästan 100 000 lyckade kontakter.