Prestigefull utmärkelse till M3 Bygg – Firar andra året med Sweden’s Best Managed Companies

Byggföretaget i Stockholm M3 Bygg erhåller priset Sweden´s Best Managed Company för andra gången i rad. Foto: Rotunda Gruppen

För andra året i rad har M3 Bygg från Rotundagruppen tilldelats utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies av Deloitte.

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. Programmet startades av Deloitte i Kanada 1993 och har spridits till över 20 länder. Sweden’s Best Managed Companies lanserades 2018 av Deloitte och delas i år ut för sjätte gången. En oberoende jury har utsett de 21 företag som får utmärkelsen i år.

"Utmärkelsen visar att vi, tack vare alla våra medarbetare, har lyckats väl även under de utmanande tider vår bransch genomgår," säger Thomas Jansson, VD för M3 Bygg.

"Vi är stolta över att kunna dela ut denna utmärkelse till 21 framstående företag och fira deras framgångar. Alla företag på årets lista demonstrerar exceptionellt ledarskap och ett starkt engagemang för att skapa effektiva processer och en positiv företagskultur," säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.

"Vi vill ge ett särskilt stort grattis till våra 11 gold members som har mottagit utmärkelsen minst fyra år i rad. Det är inspirerande att se hur många av företagen fortsätter att sikta högt och uppnå sina mål. Vi är också glada att välkomna två nya företag till vårt community i år," tillägger Therese Kjellberg.