Ett skåp som fylls på automatiskt? Japp! Här är nya lösningen för förbrukningsartiklar till byggarbetsplatsen

Drömmer du om att slippa åka från bygget eller kontoret för att hämta ut material? Med Edströms ToolBar slipper du både resan och administrationen. Det självpåfyllande skåpet har också en automatisk koppling till projektverktyget Bygglet så att orderbekräftelserna hamnar på rätt projekt och du får en tydlig översikt.

Vad är en ToolBar?

Edströms ToolBar är ett smart förråd med förbrukningsmaterial, där påfyllning sker automatiskt, utan att någon manuellt behöver lägga en order. Er administratör bestämmer vilka varor, hur många av varje som ska finnas i förrådet och vid vilken saldopunkt varan ska fyllas på. Inför implementeringen görs en analys av era behov och er ToolBar anpassas till er miljö och produktion. 

Hur fungerar en ToolBar?

Du har behov av några nya paket skruv, och i vanliga fall hade du behövt åka iväg till en återförsäljare. Med en ToolBar öppnas förrådet enkelt med kod eller ID-kort. När dörrarna stängs känner skåpet av vad som plockats ut - automatiskt då varje fack har en vågcell. Sedan checkas man ut. När paketen är uthämtade läses det rätta priset in direkt till projektet i Bygglet. Varje person har ett personligt inlogg som medför ett personligt ansvar för åtgången. 

Er ToolBar kan innehålla allt från verktyg till förbrukningsvaror som till exempel handskar och det finns även en möjlighet att hantera lager för och låna vissa maskindelar som du sedan kan lämna tillbaka. Bra för både plånboken och miljön! På detta sätt slipper ni själva hålla reda på vad som finns i förrådet, det sker automatiskt genom Edströms Toolbar. När varorna börjar ta slut beställer ToolBar era produkter automatiskt, utefter förutbestämda kvantitet, som Edströms kommer och fyller på.

Du sparar tid med Bygglets automatiska artikelregistrering 

Med Bygglets nya EDI funktion är det möjligt att elektroniskt överföra material från följesedlar till artikelregistreringen i Bygglet. De rätta priserna skickas direkt in i Bygglet vilket gör att du undviker fel i faktureringen. Prissatt och klart – och automatiskt in på fakturan som du sedan skickar till kund! 

  • Du slipper manuella och tröttsamma artikelregistreringar.
  • Rätt pris automatiskt och ni får en snabb och säker hantering.
  • Din personal får frigjord tid till annat än registreringar.

 

Utformat för att effektivisera och underlätta användarens verksamhet

Oavsett storlek och bransch får du med hjälp av det smarta systemet mängder av fördelar: reducerade kostnader, förenklad lagerhantering, kontroll över inköpen, skräddarsytt innehåll, automatisk inläsning av material till Bygglet, och minskad förbrukning av produkter och verktyg. Du sparar värdefull tid och ökar din lönsamhet.

VIll du veta mer?

Läs mer om Bygglets EDI funktion här!

Läs mer om Edströms Toolbar här!